Samlerhuset teller ned: 1 år igjen til OL i London

I dag er det 1 år igjen til de olympiske leker i London starter. I 17 dager, fra 27. juli til 12. august 2012, vil millioner av OL-gjester vandre i Londons gater og flere milliarder øyne fra alle verdens hjørner vil følge lekene.

Olympiske minnemynter er en relativt ung tradisjon, men har likevel seilt opp til å bli et verdensomspennende samleområde.

Til London-OL er det allerede gitt ut flere offisielle minnemynter både i gull og sølv.


 
Countdown 2009 5£ sølvmynt - OL-historiens laveste proof-opplag i sølv. Mynten er utsolgt fra myntverket, men du kan kjøpe den hos Samlerhuset.
De offisielle nedtellings-myntene kommer også i gull. Den er tilgjengelig på Samlerhuset sin hjemmeside.  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Samlerhuset

Samlerhuset

17, Oppegård

Samlerhuset er Nordens største forhandler av mynt, medaljer, frimerker og andre samleobjekter. Samlerhuset ble etablert i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Formålet til Samlerhuset er å tilby det brede lag av samlere enkel tilgang på samlerobjekter, varige objekter som forteller viktige historier. Samlerhusets samlerobjekter presenteres i skrin, hvor det medfølger ektehetsgarantier, historisk dokumentasjon og informasjonshefter som forteller om samlerobjektet. Samlerhuset ønsker å tilby sine kunder en utvidet service, både i forhold til kundeoppfølging og tradisjonell service, men også i forhold til hvordan samlerobjektet presenteres og omtales.

Kategorier

Arkiv

hits