Kjærlighetsmedaljen - kunstnerens kommentar

Samlerhuset selger for tiden Kjærlighetsmedaljen med motiv av Haakon og Mette-Marits kjærlighetskyss. Kunstneren av den flotte medaljen er Ingrid Austlid Rise fra Det Norske Myntverket. Her er hennes kommentar til medaljen:

"Kjære Mette-Marit, (...) Alt vi gjør med ekte kjærlighet blir til liv. Og dersom kjærligheten kombineres med innsats, kan hvert enkelt menneske nå "et rikere mål"." Eg syns Kronprins Haakons eigne ord til Mette-Marit på bryllaupsdagen passer godt til å beskrive bakgrunnen for motivet på medaljen til den hendinga. Dei to har vist at dei har stor emne til kjærleik og toleranse. Dei stadfester gjennom handling at dei er seriøse, heile menneske som tek livet, mennesket og arbeidet på alvor."

Én kommentar

Irene (12)

09.aug.2011 kl.20:30

Mette-Marit skrives med bindestrek!

Dette er rett og slett dårlig av samlerhuset!

Skriv en ny kommentar

Samlerhuset

Samlerhuset

17, Oppegård

Samlerhuset er Nordens største forhandler av mynt, medaljer, frimerker og andre samleobjekter. Samlerhuset ble etablert i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Formålet til Samlerhuset er å tilby det brede lag av samlere enkel tilgang på samlerobjekter, varige objekter som forteller viktige historier. Samlerhusets samlerobjekter presenteres i skrin, hvor det medfølger ektehetsgarantier, historisk dokumentasjon og informasjonshefter som forteller om samlerobjektet. Samlerhuset ønsker å tilby sine kunder en utvidet service, både i forhold til kundeoppfølging og tradisjonell service, men også i forhold til hvordan samlerobjektet presenteres og omtales.

Kategorier

Arkiv

hits