Vive le Franc(e)

14. juli er Frankrikes nasjonaldag!

Hvilke franske mynter har du i samlingen din?


Napoleon III 20 franc med "Laureate Head" motiv - den siste gullmynten fra det franske keiserdømmet. Kjøp den på Samlerhuset sin hjemmeside.

 
Gullmyntsettet "Vive le Franc" - med åtte 20 franc gullmynter


Frankrikes "såkvinnen - La Semeuse" som er i samlingen Fabolous 12. La Semeuse er et fransk nasjonalsymbol med lange og stolte tradisjoner. Det kjente og kjære myntmotivet, som kan spores helt tilbake til den romerske republikkens mynter, er et sterkt symbol for fransk identitet og representerer Frankrikes prinsipper om "Frihet, likhet og brorskap".

Se flere mynter på Samlerhuset sin hjemmeside. Følg oss også på Facebook for flere nyheter.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Samlerhuset

Samlerhuset

17, Oppegård

Samlerhuset er Nordens største forhandler av mynt, medaljer, frimerker og andre samleobjekter. Samlerhuset ble etablert i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Formålet til Samlerhuset er å tilby det brede lag av samlere enkel tilgang på samlerobjekter, varige objekter som forteller viktige historier. Samlerhusets samlerobjekter presenteres i skrin, hvor det medfølger ektehetsgarantier, historisk dokumentasjon og informasjonshefter som forteller om samlerobjektet. Samlerhuset ønsker å tilby sine kunder en utvidet service, både i forhold til kundeoppfølging og tradisjonell service, men også i forhold til hvordan samlerobjektet presenteres og omtales.

Kategorier

Arkiv

hits