Ny medalje i serien "Kongeriket Norge"

"Kongeriket Norge" er en medaljeserie med gullbelagte minneutgaver om det moderne norske kongehuset. Motivene i denne samlingen er nøye vurdert og valgt ut i samråd med Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider, vokter av Norges Riksregalier. Den nyeste medaljen i samlingen, som faste samlere snart kan vente å motta i postkassen, minner signingen av Kong Harald V den 23. juni 1991.Minnemedalje signingen av Kong Harald V preget i Tambak (legering av 90 % kobber og 10 % sink), belagt med 24 karat gull.

Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider har som forvalter av Norges kroningssted og vokter av Norges Riksregalier bidratt med sin ekspertise og arkivmateriale. Gjennom rådgivning og kvalitetssikring av historiske opplysninger er de faglig ansvarlig for medaljesamlingen "Kongeriket Norge".

Les mer om medaljeserien Kongeriket Norge på Samlerhuset sine hjemmesider.

Følg også Samlerhuset på Facebook for nyheter og annen informasjon.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Samlerhuset

Samlerhuset

17, Oppegård

Samlerhuset er Nordens største forhandler av mynt, medaljer, frimerker og andre samleobjekter. Samlerhuset ble etablert i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Formålet til Samlerhuset er å tilby det brede lag av samlere enkel tilgang på samlerobjekter, varige objekter som forteller viktige historier. Samlerhusets samlerobjekter presenteres i skrin, hvor det medfølger ektehetsgarantier, historisk dokumentasjon og informasjonshefter som forteller om samlerobjektet. Samlerhuset ønsker å tilby sine kunder en utvidet service, både i forhold til kundeoppfølging og tradisjonell service, men også i forhold til hvordan samlerobjektet presenteres og omtales.

Kategorier

Arkiv

hits