Helgens vinnere fra Samlerhusets VM-Quiz

Da var VM over, og Norge kan se tilbake på et storslått VM i Oslo med stor innsats fra de norske utøverne. Samlerhuset gratulerer alle medaljevinnerne med innsatsen!

Lørdagens spørsmål i Samlerhusets VM-Quiz var:

Hvor mange individuelle VM-gull har Marit Bjørgen vunnet?

Her skulle det vært presisert før VM i Oslo 2011. Vi trekker derfor en vinner blant alle som deltok, og den heldige vinneren av en Oslo 2011 termokopp er Mina Abrahamsen - gratulerer!

Søndagens spørsmål i Samlerhusets VM-Quiz var:

Hvem vant 5-mila forrige VM i Liberec 2009?

Riktig svar er Petter Northug (0,7 sekunder foran russeren Maksim Vylegzjanin).

Vinneren av søndagens VM-Quiz, som mottar det offisielle prestisjesettet med VM-skillingen i gull, sølv og bronse, er Rakel P Persen - gratulerer!


VM-skilling prestisjesett med medaljer i gull, sølv og bronse


Fortsett å følge oss på www.facebook.com/samlerhuset

Se www.samlerhuset.no for flere spennende samleobjekter.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Samlerhuset

Samlerhuset

17, Oppegård

Samlerhuset er Nordens største forhandler av mynt, medaljer, frimerker og andre samleobjekter. Samlerhuset ble etablert i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Formålet til Samlerhuset er å tilby det brede lag av samlere enkel tilgang på samlerobjekter, varige objekter som forteller viktige historier. Samlerhusets samlerobjekter presenteres i skrin, hvor det medfølger ektehetsgarantier, historisk dokumentasjon og informasjonshefter som forteller om samlerobjektet. Samlerhuset ønsker å tilby sine kunder en utvidet service, både i forhold til kundeoppfølging og tradisjonell service, men også i forhold til hvordan samlerobjektet presenteres og omtales.

Kategorier

Arkiv

hits