Vinner og svar på fredagens spørsmål i VM-Quiz

Gårsdagens spørsmål i Samlerhusets VM-Quiz på Facebook var:

Hvem er tidenes mestvinnende skihopper totalt i alle mesterskap?

Riktig svar er Matti Nykänen.

Den heldige vinneren av 4 stk VM-billetter, dagspass til lørdag 5. mars, er Ole-Martin Jensen - gratulerer!

Det er fortsatt muligheter til å vinne 4 nye billetter, dersom du svarer på dagens spørsmål i VM-Quizen på www.facebook.com/samlerhuset:

Hvor mange gull vant Norge under Ski-VM i Trondheim i 1997?

 

Lykke til! :)

2 kommentarer

Arne Vollan

26.feb.2011 kl.14:13

Heisan. Vil ikke delta mere i konkuransene, kan jo risikere å vinne billett til tåkeheimen i Oslo. Og dessuten kaos i transport/billettsystem. Nei da er det MYE bedre å sitte hejmme å kose seg. Håper Oslo ALDRI mer får arragere store mesterskap......bare kaos.....

Samlerhuset

27.feb.2011 kl.15:17

Arne Vollan: Du får bli med på konkurransen igjen når premien er VM-effekter i stedet for billetter da vet du :)

Skriv en ny kommentar

Samlerhuset

Samlerhuset

17, Oppegård

Samlerhuset er Nordens største forhandler av mynt, medaljer, frimerker og andre samleobjekter. Samlerhuset ble etablert i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Formålet til Samlerhuset er å tilby det brede lag av samlere enkel tilgang på samlerobjekter, varige objekter som forteller viktige historier. Samlerhusets samlerobjekter presenteres i skrin, hvor det medfølger ektehetsgarantier, historisk dokumentasjon og informasjonshefter som forteller om samlerobjektet. Samlerhuset ønsker å tilby sine kunder en utvidet service, både i forhold til kundeoppfølging og tradisjonell service, men også i forhold til hvordan samlerobjektet presenteres og omtales.

Kategorier

Arkiv

hits