På plass i Berlin for World Money Fair 2011

Myntmessen World Money Fair avholdes i disse dager i Berlin. Messen er bransjens viktigste møtested for nasjonalbanker, mynthandlere og myntverk fra hele verden, der kommende års myntutgivelser blir offentliggjort.

Samlerhuset er på plass i Berlin med blant annet innkjøpere og produktsjefer, og vi gleder oss til årets myntnyheter! Følg med på bloggen og på facebook, så får du også et innblikk i hvordan det er å være på internasjonal myntmesse.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Samlerhuset

Samlerhuset

17, Oppegård

Samlerhuset er Nordens største forhandler av mynt, medaljer, frimerker og andre samleobjekter. Samlerhuset ble etablert i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Formålet til Samlerhuset er å tilby det brede lag av samlere enkel tilgang på samlerobjekter, varige objekter som forteller viktige historier. Samlerhusets samlerobjekter presenteres i skrin, hvor det medfølger ektehetsgarantier, historisk dokumentasjon og informasjonshefter som forteller om samlerobjektet. Samlerhuset ønsker å tilby sine kunder en utvidet service, både i forhold til kundeoppfølging og tradisjonell service, men også i forhold til hvordan samlerobjektet presenteres og omtales.

Kategorier

Arkiv

hits