Vinnere av Samlerhusets Facebook-konkurranse 12. november

I Samlerhusets nyhetsbrev nr 8-2010 kunne du lese at du kan vinne flotte premier ved å følge oss på Facebook. For å være med i trekningen må du registrere deg på www.facebook.com/samlerhuset og trykke på "liker".

I dag har vi trukket fem vinnere av årets Proofsett fra Det Norske Myntverket:

  • Frank Westerheim
  • Gro Heidi Vestgarden
  • Martin Reichelt
  • Roald Magnar Strand
  • Tor Nordbakk

Alle vinnerene har blitt kontaktet via Facebook.

Det Norske Proofsett 2010


Proofsett 2010 inneholder årets norske mynter og Det Norske Myntverkets gullbelagte årsmedalje i beste proofkvalitet. Du kan lese mer om årets Proofsett på: www.samlerhuset.no/proof


www.samlerhuset.no
www.facebook.com/samlerhusetIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Samlerhuset

Samlerhuset

17, Oppegård

Samlerhuset er Nordens største forhandler av mynt, medaljer, frimerker og andre samleobjekter. Samlerhuset ble etablert i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Formålet til Samlerhuset er å tilby det brede lag av samlere enkel tilgang på samlerobjekter, varige objekter som forteller viktige historier. Samlerhusets samlerobjekter presenteres i skrin, hvor det medfølger ektehetsgarantier, historisk dokumentasjon og informasjonshefter som forteller om samlerobjektet. Samlerhuset ønsker å tilby sine kunder en utvidet service, både i forhold til kundeoppfølging og tradisjonell service, men også i forhold til hvordan samlerobjektet presenteres og omtales.

Kategorier

Arkiv

hits