Den nyeste medaljen i "Alt for Norge 1940-1945"

"Alt for Norge 1940-1945" er en medaljesamling med gullbelagte minneutgaver som dokumenterer Norges okkupasjons- og krigshistorie. Denne historisk viktige og spennende samlingen, hvor Det Norske Myntverket er utgiver med faglig bistand fra Norges Hjemmefrontmuseum, omfatter minnepregninger over de viktigste hendelsene og personene under okkupasjonstidens Norge.

Vi har nå mottatt det nyeste bidraget til denne serien fra Det Norske Myntverket og er glade for å vise den frem for første gang på her på bloggen vår:


Minnepregningen D-dagen; den nyeste medaljen til serien "Alt for Norge 1940-1945" fra Det Norske Myntverket, preget i det klassiske myntmetallet kobbernikkel og belagt med 24 karat gull.

Norges Hjemmefrontmuseum har deltatt i utviklingen av alle krigsminnemedaljene i samlingen gjennom rådgivning, tekstskrivning og kvalitetssikring av historiske opplysninger.


Historiekort med krigsdokumentasjon fra Norges Hjemmefrontmuseum.

www.samlerhuset.no
www.facebook.com/samlerhuset - følg oss på Facebook

2 kommentarer

Tromøya

26.01.2011 kl.18:56

kan dere legge ut hele den riktige rekkefølgen på denne serien?

Samlerhuset

02.02.2011 kl.20:02

Tromøya: Rekkefølgen på medaljene kan variere noe. Dersom du har spørsmål om hvilke medaljer du mangler, ta gjerne kontakt med kundeservice på telefon 0 25 50 eller kundeservice@samlerhuset.no

Skriv en ny kommentar

Samlerhuset

Samlerhuset

21, Oppegård

Samlerhuset er Nordens største forhandler av mynt, medaljer, frimerker og andre samleobjekter. Samlerhuset ble etablert i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Formålet til Samlerhuset er å tilby det brede lag av samlere enkel tilgang på samlerobjekter, varige objekter som forteller viktige historier. Samlerhusets samlerobjekter presenteres i skrin, hvor det medfølger ektehetsgarantier, historisk dokumentasjon og informasjonshefter som forteller om samlerobjektet. Samlerhuset ønsker å tilby sine kunder en utvidet service, både i forhold til kundeoppfølging og tradisjonell service, men også i forhold til hvordan samlerobjektet presenteres og omtales.

Kategorier

Arkiv

hits