Vinner av Samlerhusets Facebook-konkurranse 5. november

I Samlerhusets nyhetsbrev nr 8-2010 kunne du lese at du kan vinne flotte premier ved å følge oss på Facebook. For å være med i trekningen må du registrere deg på www.facebook.com/samlerhuset og trykke på "liker".

I dag har vi trukket en heldig vinner av årets Proofsett Exclusive fra Det Norske Myntverket:

André Røyset

Vinneren har blitt kontaktet via Facebook.

Proofsett Exclusive 2010
Prestisjesettet Proofsett Exclusive inneholder årets utgitte mynter fra Norges Bank i høyeste pregekvalitet, proof, sammen med en eksklusiv minnepregning. Årets store begivenhet er markeringen av 65-årsjubileet av frigjøringen, og settet inneholder en minnepregning i 14 karat gull med motiv av Kronprins Olav og Max Manus. Denne kan kun fås tak i årets Proofsett Exclusive. Medaljen er 22 mm og veier ca. 7,7 gram.

Du kan lese mer om årets Proofsett Exclusive på www.samlerhuset.no/proofexclusive.

www.facebook.com/samlerhuset
www.samlerhuset.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Samlerhuset

Samlerhuset

17, Oppegård

Samlerhuset er Nordens største forhandler av mynt, medaljer, frimerker og andre samleobjekter. Samlerhuset ble etablert i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Formålet til Samlerhuset er å tilby det brede lag av samlere enkel tilgang på samlerobjekter, varige objekter som forteller viktige historier. Samlerhusets samlerobjekter presenteres i skrin, hvor det medfølger ektehetsgarantier, historisk dokumentasjon og informasjonshefter som forteller om samlerobjektet. Samlerhuset ønsker å tilby sine kunder en utvidet service, både i forhold til kundeoppfølging og tradisjonell service, men også i forhold til hvordan samlerobjektet presenteres og omtales.

Kategorier

Arkiv

hits