Vinneren er trukket

I forbindelse med Samlerhusets reklamefilmer for gullmynt fra Gulltransporten og frigjøringsmedaljen "Kronprins Olav og Max Manus", har vi trukket en heldig vinner av alle som liker Samlerhuset på Facebook.

Den heldige vinneren er Erland Storeng Sem som vinner en gullmynt fra Gulltransporten og spesialutgaven med Kronprins Olav og Max Manus. Gratulerer!  

Gullmynten fra Gulltransporten er en svensk-norsk 20-krone fra 1877-1899 preget i 90 % gull. Les mer om gullmynten her

Spesialutgaven med Kronprins Olav og Max Manus er en eksklusiv spesialutgave av den populære krigsminnemedaljen "Frigjøringen 1945" belagt med 24 karat gull og rhodium-platina i et begrenset opplag på 3.000 nummererte førstedagsutgaver. Mer informasjon om spesialutgaven finner du her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Samlerhuset

Samlerhuset

17, Oppegård

Samlerhuset er Nordens største forhandler av mynt, medaljer, frimerker og andre samleobjekter. Samlerhuset ble etablert i 1994 og holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Formålet til Samlerhuset er å tilby det brede lag av samlere enkel tilgang på samlerobjekter, varige objekter som forteller viktige historier. Samlerhusets samlerobjekter presenteres i skrin, hvor det medfølger ektehetsgarantier, historisk dokumentasjon og informasjonshefter som forteller om samlerobjektet. Samlerhuset ønsker å tilby sine kunder en utvidet service, både i forhold til kundeoppfølging og tradisjonell service, men også i forhold til hvordan samlerobjektet presenteres og omtales.

Kategorier

Arkiv

hits